دستور تقویت و تجهیز حشد شعبی در طارمیه صادر شده است
به گزارش تور روسیه ارزان، به گزارش خبرنگاران به نقل از المعلومه، حسن عبدالعباس هلیل از فرماندهان عملیات حشد شعبی در بغداد از صدور دستور تقویت و تجهیز این گروه مقاومتی در جبهه طارمیه در پایتخت عراق اطلاع داد.

بر اساس این گزارش، وی در این خصوص گفت: دستور افزایش نیروهای حشد شعبی در طارمیه بغداد صادر شده است. هدف از صدور این دستور، تقویت قدرت حشد شعبی است تا بدین ترتیب، طارمیه از تهدید هسته های تروریستی داعش در امان بماند.
فالح الفیاض، رئیس سازمان حشد شعبی روز گذشته به منظور آنالیز شرایط عملیاتی در طارمیه، به این منطقه رفته و با فرماندهان حشد شعبی دیدار نموده بود. رئیس سازمان حشد شعبی اعلام نمود: عملیات قهرمانانه ای که در طارمیه انجام شد از معادله امنیتی جدید رونمایی کرد که به دست مردم و حشد شعبی و نیروهای امنیتی عراق رقم خورد.
وی در جریان حضور در طارمیه در شمال بغداد گفت: معادله امنیتی جدیدی رقم خورد که طی آن ساکنان این منطقه با حمایت حشد شعبی و نیروهای امنیتی به مقابله با بازمانده های داعشی پرداختند.
منبع: خبرگزاری مهر