پایگاه هوایی ملک خالد در عربستان هدف 5 حمله پهپادی نهاده شد

به گزارش تور روسیه ارزان، سخنگوی نیروهای مسلح یمن از 5 حمله پهپادی به پایگاه هوایی ملک خالد در جنوب عربستان سعودی اطلاع داد.

پایگاه هوایی ملک خالد در عربستان هدف 5 حمله پهپادی نهاده شد

به گزارش خبرنگاران از مهر، یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن امروز در صفحه توئیتر خود بیان کرد که پایگاه هوایی ملک خالد در جنوب عربستان با 5 فروند پهپاد قاصف k2 هدف قرار گرفته است.

وی با بیان این مطلب اضافه کرد: این حملات که اهداف مهم و حساس در پایگاه هوایی ملک خالد در منطقه خمیس مشیط را هدف قرار داد در واکنش به حملات هوایی ائتلاف سعودی و محاصره ملت یمن اجرا شده است.

یحیی سریع اظهار داشت: صبح امروز نیز پهپادهای یمنی پیروز شدند مواضع مهمی را در پایگاه هوایی ملک خالد و فرودگاه بین المللی أبها هدف قرار دهند. این حملات با 3 پهپاد از نوع صماد -3 و قاصف k2 اجرا شده است.

لازم به ذکر است؛ مراکز نظامی و پایگاه های سعودی از بامداد امروز تا به امروز هدف حملات موشکی و پهپادی نیروهای یمنی قرار گرفته است و سعودی ها مدعی انهدام یک فروند موشک بالستیک یمنی ها بر فراز منطقه جازان شدند.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 8 فروردین 1400 بروزرسانی: 8 فروردین 1400 گردآورنده: russiaro.ir شناسه مطلب: 1832

به "پایگاه هوایی ملک خالد در عربستان هدف 5 حمله پهپادی نهاده شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پایگاه هوایی ملک خالد در عربستان هدف 5 حمله پهپادی نهاده شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید