همه چیز درباره سریال سرجوخه؛ از روایت تا بازیگران

به گزارش تور روسیه ارزان، به نظر می رسد که سریال سرجوخه قصد دارد باری دیگر درامی با بن مایه های امنیتی در قالب یک تریلر جاسوسی، ذیل یک تم سیاسی را مشابه با سریال خانه امن به مخاطب خود عرضه کند. حمیدرضا محمدی زاده از بازیگران این سریال است.

همه چیز درباره سریال سرجوخه؛ از روایت تا بازیگران

خبرنگاران| پس از به انتها رسیدن سریال خانه امن، آخرین کار احمد معظمی، او فکر ساخت فصل دوم این سریال را در سر داشت و مخاطبان نیز منتظر سری جدید خانه امن بودن، اما در جدیدترین اخبار منتشر شده از سوی رسانه ها، گفته می شود که معظمی با سریالی جدید به نام سرجوخه به تلویزیون می آید.

به گزارش خبرنگاران، سریال سرجوخه به تهیه کنندگی ابوالفضل صفری ساخته شده و از تولیدات سیمافیلم است. این سریال در ژانر اجتماعی-امنیتی خواهد بود و در چند استان و 2 کشور خارجی تصویربرداری می شود. گفته می شود که فضای سرجوخه بسیار متفاوت تر از کار های دیگر کارگردان این سریال است.

همانطور که مجموعه خانه امن دارای قسمت های فراوان، پروداکشن بزرگ، پرلوکیشن و پر بازیگر بود، سریال سرجوخه نیز از این ویژگی ها مستثنا نبوده و گفته شده که سختی کار در این مجموعه تلویزیونی زیاد است.

البته برخی از منابع غیر رسمی مدعی شده اند که سریال سرجوخه فصلی جدید از سریال50 قسمتی خانه امن را به نمایش خواهد گذشت که با نامی جدید ساخته می شود. حمیدرضا محمدی از بازیگران اصلی سرجوخه به شمار می رود.

ابوالفضل صفری که پیش از تهیه کنندگی این سریال، آثاری، چون ترور خاموش، سارق روح و خانه امن را نیز ساخته بود، هم اکنون به طور همزمان در تولید سریالی با موضوع زندگی شهید باکری نیز فعالیت دارد.

با توجه به اینکه سرجوخه به معنای فرمانده یک جوخه در نیروی نظامی است که شامل شش تن است، می توان گفت که موضوع سریال جدید احمد معظمی نیز دارای فضایی امنیتی خواهد بود و همچون مجموعه قبلی کارگردانش، ممکن است ذیل یک تم سیاسی کار خود را عرضه کند.

سرجوخه، روایتی دیگر از سریال خانه امن؟

با توجه به گفته های برخی از منابع، به نظر می رسد که سریال سرجوخه قصد دارد باری دیگر درامی با بن مایه های امنیتی در قالب یک تریلر جاسوسی، ذیل یک تم سیاسی را مشابه با سریال خانه امن به مخاطب خود عرضه کند.

البته مجموعه خانه امن علاوه بر درون مایه امنیتی و جاسوسی، نیم نگاهی هم به فساد های اقتصادی داخلی در کشور با موضوع پولشویی برای تامین بودجه فعالیت های تروریستی علیه ایران داشت و ممکن است کار جدید معظمی نیز بخواهد همچون خانه امن ارائه شود.

خانه امن سریالی با تم امنیتی بود که موضوع محوری آن مقابله دستگاه اطلاعاتی کشور با ناامنی هایی از جنس داعش یا مفاسدی از نوع اقتصادی و ... بود، از سوی دیگر مباحث کلانی نظیر پولشویی، نارکو-تروریسم (تروریسم مواد مخدر)، تجارت بین المللی مواد مخدر، فعالیت زیرزمینی آزمایشگاه های تولید مواد مخدر صنعتی و... نیز در این سریال در قالب یک داستان روایت می شد که البته مورد نقد برخی منتقدان قرار گرفت.

خانه امن به عنوان یکی از محصولات سیما فیلم، دارای لوکیشن های متعدد، بازیگرانی متنوع و داستانی پرفراز و نشیب بود که البته، باوجود فراز و نشیب ها و برخی ایرادات محتوایی و شکلی، توانست روایتی جاندار از مقابله نیرو های امنیتی کشو با پدیده تروریسم را به نمایش بگذارد.

پدیده ای که ممکن است در سریال سرجوخه با وجوهی جدیدتر و با دو بازوی اقتصادی و امنیتی پیش رود. بینندگان خانه امن، شاهد لایه هایی متنوع و چندگانه از عملیات پیچیده مقابله با گروهک تروریستی داعش بودند که به نظر می رسد اگر بخواهد در سرجوخه نیز ادامه داشته باشد باید از داستانی جذاب استفاده کند تا مخاطب خسته نشود.

احمد معظمی در سریال خانه امن، علاوه بر شکل ارائه کلاسیک که فرایند شناسایی و کشف فعالیت های تروریستی است، خرده داستان هایی نیز به موازات محور اصلی قصه روایت کرد که در نوع خود جذابیت زیادی داشت که باید دید این جذابیت در سریال سرجوخه ادامه دار خواهد بود؟

احمد معظمی متولد 14 فروردین 1359 در تهران، از کارگردان های مطرح کشور است. او فعالیت کارگردانی خود را با دستیاری چند فیلم سینمایی و ساخت فیلم کوتاه شروع می کند.

او کارگردانی سریال وتله فیلم هایی، چون خانه امن (1399، شبکه یک)، ملکاوان (1398 شبکه آی فیلم)، ترور خاموش (1397، شبکه یک)، سارق روح (1396 شبکه پنج)، حریم شخصی (1395)، دیوار شیشه ای (1395، شبکه یک)، سایبر (1394، شبکه پنج)، تله فیلم میان بر (شبکه پنج)، تله فیلم نگین (1392، شبکه پنج)، جاده چالوس (1393، شبکه پنج)، شاید برای شما هم اتفاق بیفتد (94-1388، شبکه پنج)، تله فیلم دو رویه سکه، تله فیلم ساعت به وقت صفر (1390)، تله فیلم مهره سوخته، تله فیلم خانه پدر کجاست، تله فیلم درخشش پنهان (1387) و تله فیلم ماهی کوچولو ها دعا می خوانند (1387) را برعهده داشته است.

معظمی بعنوان دستیار اول کارگردان در فیلم مجنون لیلی و بازنده فعالیت داشته و همچنین در مقام دستیار دوم کارگردان نیز در فیلم های زن امروز و قاصدک همکاری کرده است.

حمیدرضا محمدی زاده 30 مهر 1365 در تهران است. دارای مدرک کارشناسی در رشته کارگردانی و تدوین بوده و دوره های آموزش بازیگری را در موسسه کارنامه سپری کرده، محمدی زاده فعالیت در عرصه بازیگری را با بازیگری در تئاتر شروع می کند و در این زمینه بسیار فعال است.

بازیگر فیلم آبادان یازده 60، تا به امروز در جشنواره های متعددی در زمینه تئاتر حضور داشته و از اعضای فعال خانه تئاتر نیز می باشد. او برگزیده بهترین بازیگری جشنواره سی و نهم تئاتر فجر بوده و سال 1397، در نقش مهدی در سریال مینو به کارگردانی امیرمهدی پوروزیری به ایفای نقش پرداخته بود.

این بازیگر سابقه گویندگی در رادیو ایران و دوبله و خواندن نریتور در چندین جشنواره را در کارنامه خود دارد.

ابر های ارغوانی کاری از سیامک شایقی، لجن خوار کاری از محمد اسدنیا، پیکر عروس کاری از احمد معزمی، کوچه بی نام کاری از هاتف علیمردانی و آبادان یازده 60 کاری از مهرداد خوشبخت از جمله کار های او در سینما است.

حمیدرضا محمدی در سریال هایی همچون فاصله ها کاری از حسین سهیلی زاده، سراب کاری از حسین سهیلی زاده، در میان خاکستر به کارگردانی سجاد امیر یزدانی، راز پنهان کاری از فلورا سام، جاده قدیم کاری از بهرام بهرامیان، خانواده دکتر ماهان کاری از راما قویدل و علی محمد قاسمی و مینو به کارگردانی امیر پوروزیری نیز به ایفای نقش پرداخته است.

عوامل این سریال شامل مشاور تهیه کننده: مرتضی متولی، مدیر تصویربرداری: احمد گودرزی، تدوین: پری سا ناهیدپور، مدیر تولید: آرش زینال خیری، مدیر برنامه ریزی: فرزاد رحمانی، جلوه های ویژه بصری: مهدیار سزاوار، جلوه های ویژه میدانی: ایمان کرمیان، طراح گریم: سیدجلال موسوی، طراح صحنه و لباس: مرجان گلزار، صدابردار: مهرداد دادگری، مدیر تدارکات: ظهیر پیرهادی و دستیار تهیه کننده: مهدیار مصطفی لو می شوند.

منبع: فرادید
انتشار: 28 اردیبهشت 1400 بروزرسانی: 28 اردیبهشت 1400 گردآورنده: russiaro.ir شناسه مطلب: 1923

به "همه چیز درباره سریال سرجوخه؛ از روایت تا بازیگران" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "همه چیز درباره سریال سرجوخه؛ از روایت تا بازیگران"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید