بندر صحار عمان جایگزین جبل علی دوبی در مراودات با قطر شد
به گزارش تور روسیه ارزان، بازیگران خطوط کشتیرانی متاثر از محاصره و اختلال لجستیکی قطر ، بندر صحار در عمان را به عنوان ترانشیب جایگزین برای نگاه داشتن و حفظ خدمات سرویس دهی خود به این کشور ، مطرح کردند.

با تور قطر از مروارید خلیج فارس دیدن کنید.
به گزارش خبرنگاران، نمایندگانی از خطوط کشتیرانی مهم جهان، فورواردهای کالا و اپراتورهای فیدری متاثر از بحران قطر در نشست فوری که به میزبانی مقامات بندری در این کشور برگزار گردید، بندر صحار در عمان را به عنوان ترانشیب (بندر به بندر) جایگزین در راستای نگاه داشتن و حفظ خدمات سرویس دهی خود به این کشور عنوان کردند.
اکثریت حضار در این نشست بندر صحار را به عنوان جایگزین بندر جبل علی دبی که تاکنون هاب ترانشیبی بوده و به دنبال تصمیم اخیر، تحریم علیه شناورهای وابسته به قطر را اعمال نموده است، پیشنهاد دادند.
بندر سلاله عمان نیز در طول این نشست به عنوان جایگزین مطرح شد، چرا که شناورهای تعداد کمی از خطوط کشتیرانی نیز در بندر مذکور پهلو می گیرند.
نشست دوم فردا با حضور نمایندگانی از 11 خطوط کشتیرانی جهان جهت تصمیم گیری در خصوص موارد پیشنهاد شده برگزار خواهد شد.
منبع: تسنیم