خبرنگاران یاران رسانه فینالیست تورنمنت چهارجانبه گرامیداشت دهه مبارک فجر شد
به گزارش تور روسیه ارزان، تهران- خبرنگاران- تیم فوتبال یاران رسانه با فزونی مقابل تیم بنیاد شهید به فینال تورنمنت چهارجانبه گرامیداشت دهه مبارک فجر صعود کرد.

به گزارش خبرنگاران، تیم های فوتبال یاران رسانه و بنیاد شهید در چارچوب رقابت های چهارجانبه گرامیداشت دهه مبارک فجر که به میزبانی مجموعه ورزشی پیغام در حال برگزاری است به مصاف هم رفتند که این ملاقات در نهایت با رجحان تیم یاران رسانه انتها یافت.
2 تیم در خاتمه وقت قانونی به تساوی 2 بر 2 رضایت دادند اما تیم یاران رسانه توانستند در ضربات پنالتی با نتیجه 4 بر 3 حریف خود را شکست داده و راهی بازی فینال شوند. گل های یاران رسانه توسط سیدمهدی خادم نبی و بهنام مهدی زاده به ثمر رسید.
در دیگر ملاقات این تورنمنت نیز تیم ملی کم شنوایان توانست هنرمندامی حامی را در ضربات پنالتی شکست دهد و به فینال مسابقات صعود کند.
ملاقاتهای فینال و رده بندی این مسابقات روز آدینه در مجموعه ورزشی پیغام تهران برگزار خواهد شد.
منبع: ایرنا