سندروم خستگی مزمن از علایم تا پیشنهاد های درمانی

به گزارش تور روسیه ارزان، سندروم خستگی مزمن به دنبال استرس مزمن رخ می دهد و با فشار بیش از حد بر مغز به استرس بیماری زا تبدیل می گردد.

سندروم خستگی مزمن از علایم تا پیشنهاد های درمانی

به گزارش، خستگی مزمن اختلالی است که با سردرد، تپش قلب و تنگی نفس همراه است. شاید تعجب کنید که این علایم شبیه علایم بیماری کروناست. در این باره باید به این موضوع اشاره کنیم که جسم، روح و روان آدمی به هم وابسته است و سلامت هر دو به عملکرد بهتر تمام اعضای بدن یاری می نماید. از طرفی اگر اختلالی در یکی از سیستم های داخلی بدن ایجاد گردد، تاثیر تقریبا مشابهی بر تمام عملکرد اعضای داخلی می گذارد و همین موضوع علایم بیماری های گوناگون را به هم نزدیک و تشخیص بیماری ها را سخت تر می نماید.

خستگی مزمن از اختلالاتی است که بر بیشتر اعضای بدن تاثیر نامطلوب می گذارد. گفته می گردد این اختلال در خانم ها شایع تر است ودر 40 تا 60 سالگی بیشتر دیده می گردد. علایم این بیماری عبارتنداز:

1- تپش قلب

2- ریزش مو

3- تنگی نفس

4- علایم شبیه آنفلوآنزا

5- سرگیجه

6- درد مفاصل

7- حمله های اضطرابی

8- اختلالات خواب

برای این اختلال علت های مختلفی مطرح می گردد از جمله:

1- عفونت های ویروسی

2- عفونت های باکتریایی

3- مسائل سیستم ایمنی

4- اختلالات هورمونی

5- فشار ها و آسیب های روحی و روانی

اگر چه هیچ درمان یا داروی شناخته شده ای برای درمان کلی سندروم خستگی مزمن وجود ندارد، اما درمان آن با توجه به طیف علایمی که بروز نموده است قابل آنالیز است. روش هایی مانند تنفس عمیق و ماساژ از روش های کاهش یا کنترل سندروم خستگی مزمن در افراد مبتلا به این بیماری است. رژیم غذایی سالم، مصرف دارو های ضدافسردگی، یادگیری روش های مدیریت خواب و مصرف دارو های تسکین دهنده درد هم می تواند مفید باشد.

1- زمانی که دچار افت انرژی هستید و احساس خستگی می کنید ممکن است انجام کار های روزمره سخت باشد به همین دلیل به خودتان وقت کافی بدهید تا بتوانید فعالیت های روزانه را بدون هیچ استرس و نگرانی انجام دهید.

2- زمانی که احساس خستگی نمی کنید برای انجام کارهابه خودتان فشار نیاورید و بین استراحت کردن و فعالیت های روزانه تعادل برقرار کنید (حتی در زمان بهبودی)

4- پیاده روی ورزش مناسب این روز ها برای شماست، اما به خودتان فشار وارد نکنید. اگر تمایل دارید ورزش های کششی انجام دهید تنها از وزن خودتان یاری بگیرید. می توانید زمان ورزش روزانه را به چند دقیقه تقسیم کنید و با فاصله انجام دهید.

5- بهتر است رژیم غذایی خود را با مشورت متخصص تغذیه انتخاب کنید. برخی از غذا ها ممکن است باعث بهبود یا تشدید علایم بیماری تان گردد. به عنوان مثال حذف گلوتن برای برخی از بیماران مفید است، اما به این موضوع توجه داشته باشید که تغییرات را به تدریج در رژیم غذایی ایجاد کنید. از انواع سبزی ها استفاده کنید و به میزان کافی از ویتامین های A، B، C در رژیم روزانه استفاده کنید.

منبع: خراسان

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 27 شهریور 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: russiaro.ir شناسه مطلب: 1444

به "سندروم خستگی مزمن از علایم تا پیشنهاد های درمانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سندروم خستگی مزمن از علایم تا پیشنهاد های درمانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید