طرز تهیه املت کنگر ، برترین ادویه برای خوش طعم شدن املت کنگر چیه؟
به گزارش تور روسیه ارزان، املت کنگر یکی از است که درست کردن آن هم زمان با رویش کنگر در فصل بهار رایج می گردد. شما می توانید این غذای ساده و در عین حال، لذیذ را با استفاده از مواد در دسترس برای یا برای و ساده و خودمونی درست کنید. املت کنگر معمولا با نان سرو می گردد؛ با این حال، به دلخواه می توانید این املت مقوی را با برنج کته هم میل کنید. با این مقاله از در همراه ما باشید تا طرز تهیه املت کنگر را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه املت کنگر در یک نگاه
برای تهیه املت کنگر، ابتدا کنگرها را به خوبی پاک نموده و پس از شست وشو، خرد کنید. سپس، قطعات کنگر را در آب جوش حدود 15 تا 20 دقیقه بجوشانید تا نیم پز شوند. در یک تابه مناسب میزانی روغن بریزید و روی حرارت میانه بگذارید تا داغ گردد.
سپس، پیاز را با روغن تفت دهید تا طلایی گردد و زردچوبه را به آن اضافه کنید. پس از آن، کنگرهای نیم پز را با پیاز ترکیب کنید و چند دقیقه تفت دهید. در ادامه، تخم مرغ ها را با کمی نمک بزنید و روی مواد بریزید، حرارت را کم کنید و درب تابه را ببندید تا تخم مرغ ها بپزند. در آخر، املت را در ظرف سرو بکشید و در صورت تمایل با چند قطره آبلیموی تازه، همراه نان، ماست یا سبزی خوردن میل کنید.
مواد لازم برای تهیه املت کنگر (برای 2 الی 3 نفر)
مواد اولیه | میزان مورد احتیاج |
کنگر تازه | 300 گرم |
تخم مرغ | 4 عدد |
پیاز (برای پیاز داغ) | 1 عدد میانه |
زردچوبه | نصف قاشق چای خوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
روغن سرخ کردنی یا کره | به میزان لازم |
آبلیمو | کمی برای طعم دادن به املت |
نان یا برنج | برای سرو با املت کنگر |
سبزی خوردن و ماست | برای سرو با املت کنگر |
مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: 30 دقیقه
مدت زمان لازم برای پخت املت کنگر: 15 دقیقه
مراحل طرز تهیه املت کنگر
طرز تهیه املت کنگر با ترکیب کنگر تازه، تخم مرغ، ادویه های معطر و چاشنی های سنتی ایرانی به عنوان یک غذای مقوی و پرخاصیت قابل انجام است.
مرحله اول: کنگرها را آماده کنید
پیش از آغاز مراحل طرز تهیه املت کنگر، ابتدا کنگرها را به دقت پاک کنید. برای این منظور، باید تیغ ها و پرزهای روی ساقه های کنگر را با چاقو یا پوست کن بگیرید. پس از آن، ساقه های کنگر پاک شده را در ابعاد دلخواه (حدود 2 تا 3 سانتی متر) خرد کنید. سپس، کنگرها را به خوبی بشویید و در سبد بریزید تا آب اضافی آن خارج گردد.
مرحله دوم: کنگرها را بجوشانید
در این مرحله از طرز تهیه املت با کنگر، قابلمه مناسبی را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت میانه بگذارید تا بجوشد. سپس، کنگرهای شسته و خرد شده به قابلمه در حال جوش اضافه نموده و حدود 15 الی 20 دقیقه صبر کنید تا کنگرها بجوشند و نیم پز شوند.
پیشنهاد می کنیم، نمک را در این مرحله به کنگر اضافه نکنید تا کنگرها سفت و چغر نشوند. در ادامه، کنگرهای نیم پز را در سبد بریزید و به خوبی آبکشی کنید.
مرحله سوم: پیاز را تفت دهید
حالا، پیاز شسته شده و بدون پوست را به صورت نگینی ریز خرد کنید. میزانی کره یا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت میانه بگذارید تا داغ گردد. سپس، قطعات پیاز نگینی را به تابه حاوی روغن داغ اضافه کنید و تفت دهید تا حسابی سبک و طلایی گردد. پس از سبک شدن پیاز، زردچوبه را نیز به تابه اضافه کنید و برای چند ثانیه تفت دهید تا عطر زردچوبه آزاد گردد.
در صورت تمایل، برای خرید روغن سرخ کردنی و کره، پیاز داغ آماده و انواع ادویه مانند نمک و زردچوبه می توانید به روش های و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله چهارم: کنگر را اضافه کنید
پس از تفت دادن زردچوبه و پیاز، وقت آن است که کنگرهای نیم پز را نیز به این تابه اضافه کنید. کنگرها را همراه با پیاز برای 5 الی 7 دقیقه تفت دهید تا طعم پیاز و ادویه ها جذب کنگر گردد. در این مرحله، می توانید کمی فلفل سیاه هم به ترکیب کنگر و پیاز اضافه کنید.
برای خرید فلفل سیاه می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله پنجم: تخم مرغ ها را اضافه کنید
در فاصله تفت تماشا کنگر، تخم مرغ ها را در کاسه مناسبی بشکنید و با کمی نمک هم بزنید تا زرده و سفیده کاملا یکدست شوند. سپس، این ترکیب را روی کنگرهای در حال تفت بریزید. حرارت را کمی کم کنید و درب تابه را بگذارید تا تخم مرغ ها به آرامی بپزند و خودشان را بگیرند.
برای خرید تخم مرغ و نمک می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله آخر: املت کنگر را سرو کنید
وقتی تخم مرغ در املت خودش را گرفته و سطح آن پخته به نظر رسید، در صورت تمایل می توانید چند قطره آبلیموی تازه روی آن بریزید. سپس، املت کنگر را در ظرف سرو بکشید و همراه نان تازه یا، سبزی خوردن و ماست () سرو کنید.
برای خرید ماست، انواع نان و انواع برنج می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
نکات مهم در طرز تهیه املت کنگر
- پیش از تهیه املت کنگر، حتما پرزها و تیغ های روی ساقه کنگر را به طور کامل بگیرید. در غیر این صورت، این خارها بافت غذا را آزاردهنده می نمایند.
- پس از پاک کردن، کنگرها را به خوبی بشویید تا خاک یا ذرات ریز باقی مانده کاملا از بین بروند.
- کنگر را بیشتر از 20 دقیقه نجوشانید. در غیر این صورت، کنگر بافت خودش را از دست می دهد و له می گردد.
- نمک موجب سفت شدن بافت کنگر می گردد؛ آن را بعدا، هنگام افزودن تخم مرغ ها اضافه کنید.
- حرارت بالا موجب خشک شدن تخم مرغ ها می گردد؛ در حالی که حرارت ملایم یاری می نماید املت کنگر کاملا نرم و خوش خوراک گردد.
- در صورت تمایل، می توانید سبزیجات دلخواه مانند گوجه فرنگی، سیب زمینی، نخود فرنگی تازه و آبپز شده، ذرت و فلفل دلمه ای را نیز به مواد املت کنگر اضافه کنید.
- در صورت تمایل، در دقایق پایانی پخت می توانید میزانی پنیر پیتزا رنده شده را نیز به تابه حاوی املت کنگر اضافه کنید. درب تابه را ببندید و چند دقیقه صبر کنید تا پنیر رنده شده کاملا ذوب گردد.
فوت و فن های خوشمزه شدن املت کنگر
طعم خام و تلخی کنگر را چطور بگیریم؟
با جوشاندن کنگر به مدت 15 تا 20 دقیقه در آب ساده (بدون نمک) این مشکل رفع می گردد. در صورت تمایل می توانید در آب جوش چند قطره آبلیمو هم بریزید تا طعم کنگر ملایم تر گردد.
چرا نباید نمک را هنگام جوشاندن کنگر اضافه کنیم؟
افزودن نمک در مرحله جوش موجب سفت شدن بافت کنگر می گردد. بهتر است نمک را در مراحل پایانی، همراه با تخم مرغ اضافه کنید.
چه ادویه هایی با کنگر هماهنگ هستند؟
زردچوبه، فلفل سیاه و کمی پودر سیر انتخاب های مناسبی هستند. اگر طبع گرمی دارید، می توانید کمی دارچین یا فلفل قرمز هم اضافه کنید.
برترین روغن برای پخت املت کنگر چیست؟
افزودن روغن حیوانی یا کره باعث خوش عطرتر شدن املت کنگر می گردد. البته اگر غذای سبک تری می خواهید، بهتر است از روغن مایع یا روغن زیتون بهره ببرید.
چطور املت کنگر را سبک تر درست کنیم؟
برای سبک تر شدن املت کنگر می توانید تعداد تخم مرغ ها را کمتر نموده یا فقط از سفیده تخم مرغ بهره ببرید. بعلاوه، می توانید میزان روغن را کاهش دهید و در عین حال، از تابه نچسب بهره ببرید.
منبع: افق کوروش