طرز تهیه بسبوسه خامه ای؛ کیک خیس لذیذ مصری
به گزارش تور روسیه ارزان، یکی از دسرهای ترکی-عربی بسیار خوشمزه، بسبوسه است که شاید همه آن را نشناسند. بسبوسه یک کیک خیس کلاسیک است که خاستگاه آن به مصر، خاورمیانه، شمال آفریقا و بالکان و قدمت آن به قرن ها قبل برمی گردد. در این برنامه تصمیم گرفته ایم که طرز تهیه بسبوسه را به شما آموزش دهیم. ماده اصلی تشکیل دهنده این کیک آرد سمولینا است و با رایحه مرکبات، نارگیل و وانیل معطر می گردد. بسبوسه یک کیک خیس یا کیک شربتی محسوب می گردد و هم به صورت سرد و هم به صورت گرم قابل سرو است.

مواد لازم:
- تخم مرغ: 2 عدد
- ماست: 1 پیمانه
- شکر: 2 پیمانه
- آرد سمولینا: 1 پیمانه
- روغن مایع: یک دوم پیمانه
- پودر نارگیل: یک دوم پیمانه
- وانیل: 1 قاشق چای خوری
- نشاسته ذرت: 4 قاشق چای خوری
- شیر: 2 پیمانه
- خامه صبحانه: 200 گرم
- آب: یک پیمانه
- آب لیموترش تازه: 1 قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه بسبوسه
- ابتدا شهد کیک را تهیه می کنیم؛ برای این کار اجازه می دهیم آب و شکر به جوش بیاید. سپس آب لیموترش را اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه حرارت را خاموش کنید.
- نشاسته ذرت و شیر سرد را به آرامی مخلوط کنید و هم بزنید تا آرد گلوله نگردد. سپس شکر را اضافه کنید و ظرف را روی حرارت قرار دهید تا مایع غلیظ گردد.
- بعد از غلیظ شدن کرم بسبوسه، ظرف را از روی حرارت بردارید و وانیل و خامه صبحانه که هم دمای محیط شده است را به آن اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید تا رویه نبندد.
- برای تهیه کرم بسبوسه، تخم مرغ، شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا کرمی و پف دار گردد. سپس ماست، روغن مایع و پودر نارگیل را به آن اضافه کنید و همچنان با همزن مخلوط کنید.
- آرد سمولینا را به مایع خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست گردد. در این مرحله فر را روشن کنید تا کاملا گرم گردد.
- کف یک قالب کیک 20×25 سانتی متری را با کره چرب کنید و نیمی از مایع کیک را داخل آن بریزید و به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید.
- قالب را از فر خارج کنید. کرم را داخل قیف بریزید و به صورت یکنواخت روی سطح کیک پخش کنید. حالا به جامانده مایع کیک را روی کرم بریزید و با کاردک پخش کنید تا کاملا یکدست گردد.
- قالب را به مدت 45 دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلایی گردد.
- بعد از پخت کیک، آن را از فر خارج کنید و تا زمانی که داغ است، شهد را روی آن بریزید. برای اینکه شهد به صورت کامل به خورد کیک برود، یک ساعت زمان به آن بدهید.
- بعد از خنک شدن کیک بسبوسه را برش بزنید و با پودر پسته تزئین و سپس سرو کنید.
- نوش جان.
انتشار: 2 اردیبهشت 1404
بروزرسانی: 2 اردیبهشت 1404
گردآورنده: russiaro.ir
شناسه مطلب: 2733
به "طرز تهیه بسبوسه خامه ای؛ کیک خیس لذیذ مصری" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بسبوسه خامه ای؛ کیک خیس لذیذ مصری"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید