طرز تهیه کیک لیمو؛ کیک تابستانی خوشمزه!????

به گزارش تور روسیه ارزان، امروز با آموزش کیک لیمو در خدمتتون هستیم. الان که فصل لیموست، به هرطریقی که میتونید از این خوشمزه پر خاصیت و مقوی بهره ببرید! من هم براتون طرز تهیه یک کیک لیموی بسیار خوشمزه، لطیف و خوش عطر رو آماده کردم که مطمئنیم از خوردنش لذت می برید. پس با قسمت آشپزی از خبرنگاران بلاگ همراه باشید و این کیک خوشمزه رو از دست ندید!

طرز تهیه کیک لیمو؛ کیک تابستانی خوشمزه!????
مواد اولیه لازم برای تهیه کیک لیمو
کره100گرم
آرد سفید1و3/4پیمانه
شکر1 پیمانه
شیر1 پیمانه
تخم مرغ3عدد
آب لیموی تازه1/4 پیمانه
زست لیمو (رنده پوست لیمو)2 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر1 قاشق چایخوری
وانیل1/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه باترمیلک مخصوص کیک لیمو:

مواد اولیه برای تهیه یک پیمانه باترمیلک: احتیاج به یک پیمانه شیر و یک قاشق غذاخوری آبلیموی تازه یا سرکه سفید دارید.

1- یک قاشق غذاخوری آبِ لیموی تازه را به یک پیمانه شیری که در دستور گفته شده اضافه کنید.

2-یک ربع کنار بگذارید تا شیر بریده و غلیظ گردد؛ باترمیلک آماده ست.

مراحل تهیه کیک لیمو:

1- در مرحله بعد آرد و بیکینگ پودر رو باهم الک کنید و کنار بگذارید.

2- قبل از آماده کردن مواد کیک، فر را روشن و با دمای 180 درجه گرم کنید.

3- کره را به همراه شکر در کاسه ای بریزید و با همزن برقی کاملا هم بزنید.

4- وقتی شکر و کره به خوبی باهم مخلوط شدند، تخم مرغ ها رو اضافه کنید.

5-بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ، به خوبی مواد رو هم بزنید و بعد تخم مرغ بعدی رو اضافه کنید.

6- وانیل رو هم اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه موس کیک شکلاتی؛ بدون ژلاتین و تخم مرغ

7- مخلوط آرد و بیکینگ پودر که با هم الک کردید رو کم کم و در سه مرحله به مواد اضافه کنید.

8- بعد از اضافه کردن آرد، مواد رو خیلی هم نزنید! میتونید از هم زن دستی یا لیسک در این مرحله بهره ببرید. همین که کمی آرد مخلوط بشه کافیه. وقتی آرد رو اضافه کردید، مواد سفت و غلیظ میشه ولی بعد از اضافه کردن باترمیلک، مخلوط مواد رقیق میشه.

9- بعد از اضافه کردن آرد، زست لیمو و آب لیمو رو اضافه کنید.

10- در مرحله آخر باترمیلک رو بریزید و باهمزن دستی یا لیسک به آرامی هم بزنید.

11- بعد از مخلوط شدن کامل، کف قالب 20 سانت کاغذ روغنی بندازید و مواد کیک رو داخل قالب بریزید.

12- قالب رو در فر گرم شده در طبقه وسط بگذارید و یک ساعت حدودا برای پخت زمان بدید.

13- بعد از گذشت 50 دقیقه، حتما کیک رو با خلال دندان یا یک سیخ چوبی چک کنید و اگر احتیاج بود بیشتر زمان بدید تا کیک بپزد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پای آناناس

طرز تهیه سس لیمو مخصوص برای کیک:

بعد از پخت، اجازه بدید کیک سرد بشه و بعد با سس یا کرم مورد علاقه تون سرو کنید. برای سس روی کیک میتونید از ترکیب آب لیمو و پودر قند یا شیر و پودر قند بهره ببرید.

1- من 50گرم کره نرم شده را به همراه نصف پیمانه پودر قند که کم کم به کره اضافه کردم مخلوط کردم.

2- دوتا سه قاشق غذاخوری اب لیموی تازه و 1/4 ق چایخوری زست لیمو هم اضافه کردم.

3- اگر مایل بودید، میتونید یک قاشق شیر هم اضافه کنید. وقتی به غلظت دلخواه رسید، روی کیک رو باهاش کاور کردم. میتونید سس رو بچشید و اگر احتیاج بود، پودر قند یا ابلیمو اضافه کنید.

فوت و فن های پخت کیک با طعم لیمو:

این کیک بخاطر وجود باترمیلک بافت نرم ولطیفی دارد و بسیار خوش بافت و خوشمزه است. پف این کیک زیاد نیست ولی فوق العاده نرم است و بافت نرمش باعث میشه که کیک داخل دهان آب بشه!

  • دقت کنید که در تهیه کیک ، بعد از اضافه کردن آرد، نباید مواد رو خیلی هم زد چون اینکار باعث میگردد پف کیک از بین برود. در حد مخلوط شدن آرد کافیست.
  • چون دمای فرها فرق دارد؛ ممکن است کیک مدت زمان کمتر یا بیشتری برای پخت احتیاج داشته باشد. بعد از تایم گفته شده کیک رو حتما چک کنید و اگر احتیاج بود حدود 10 یا 20 دقیقه (که این زمان در فرهای مختلف متغیر است) زمان دهید تا کیک پخته گردد.
  • این کیک هم دستور تهیه های مختلفی دارد که در بسیاری از دستورها که کیک بافت لطیف تری دارد احتیاج به خامه ترش و یا پنیرخامه ای ست. من سعی کردم دستوری رو تهیه کنم که مواد در دسترسی رو احتیاج داشته باشه و علاوه بر اون نتیجه بسیار مطلوبی هم بدست بیاد.
  • برای قالب کیک میتونید از قالب های میان تهی یا پاندکیک بهره ببرید که نتیجه بهتری هم خواهید داشت. برای اینکار کف قالب رو روغن جداکننده بزنید. یا با کره کف قالب رو پوشش بدید و بعد یک قاشق غذاخوری آرد بپاشید تا آرد تمام سطح کف قالب رو پوشش بده و بعد مایع کیک رو داخل قالب بریزید.

بیشتر بخوانید: قالب های کیک و شیرینی پزی

کیک لیمو از اون دسته کیک های خوش عطر و بوست که عطرش کل فضای خونه رو پرمیکنه و فوق العاده نرم و لطیفه! این کیک به تنهایی و بدون هیچ سس و کرمی هم بسیار خوشمزه ست؛ ولی میتونید با هر کرمی دوست دارید، سرو کنید.

امیدوارم آموزش براتون مفید باشه و این کیک رو درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. در خصوص خواص لیمو هم که حتما میدونید که آنتی اکسیدان قوی، تقویت کننده سیستم ایمنی بدن، ضدسرطان، پاک کننده دستگاه گوارش، یاری به کاهش وزن وسوخت وساز بدن و دارای خواص بی شمار دیگریست.

منبع: اُکالا
انتشار: 3 دی 1400 بروزرسانی: 3 دی 1400 گردآورنده: russiaro.ir شناسه مطلب: 2209

به "طرز تهیه کیک لیمو؛ کیک تابستانی خوشمزه!????" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک لیمو؛ کیک تابستانی خوشمزه!????"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید