طرز تهیه پاستا با سوسیس دودی و سس ایتالیایی؛ یک غذای بی نظیر
به گزارش تور روسیه ارزان، بعید به نظر می رسد که این روز ها کسی پاستا دوست نداشته باشد آن هم با آن رنگ و رخ و بوی خوب و سس مخصوصش که دل همه را آب می نماید. پاستا از زمانی که اختراع شده است تا به امروز تغییرات زیادی نموده است و می توان گفت هر آشپزی با دستور خاص خودش پاستا را می پزد و در این میان پاستا های ایتالیایی از همه انواع پاستا معروفتر هستند.
پاستا آنقدر در جهان محبوب و پرطرفدار است که روز 25 اکتبر به عنوان روز جهانی پاستا در تقویم جهان ثبت شده است. پاستا یکی از غذا های ملی کشور ایتالیاست که در فرهنگ غذایی این کشور جایگاه ویژه ای دارد و در انواع و طعم های گوناگون طبخ می گردد.
می توان گفت بیش از حدود 300 نوع پاستا خشک در ایتالیا فراوری می گردد که پاستای پروانه ای، پنه، اسپاگتی، ماکارانی، فتوچینی، روتینی، بوکاتینی، ریگاتونی و... از نمونه های آن است. کلمه پاستا از ریشه سیسیلی به معنای خمیر ورز داده شده با انرژی بسیار گرفته شده است.
پاستا با سوسیس دودی و سس ایتالیایی یکی از انواع خوشمزه پاستاست که به علت داشتن سوسیس دودی و سس گوجه مخصوص بسیار لذیذ و خوشمزه است. در ادامه این مطلب با طرز تهیه این پاستای خوشمزه همراه ما باشید.
مواد لازم
پیاز: 1 عدد میانه
سیر: 2 حبه
پاستا پنه: 300 گرم
ریحان تازه: 150 گرم
سوسیس دودی: 250 گرم
پوره گوجه فرنگی: 1 پیمانه
فلفل دلمه ای قرمز: 2 عدد کوچک
پنیر چدار رنده شده: 150 گرم
نمک و فلفل: به اندازه لازم
آویشن: یک قاشق چای خوری
روغن: به اندازه لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این پاستای خوشمزه اول یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و روی اجاق گاز بگذارید تا جوش بیاید؛ سپس کمی نمک و روغن بریزید و پاستا پنه را به آن اضافه کنید تا بجوشد. بعد پاستا را آبکش کنید و کنار بگذارید.
پیاز را خرد کنید و همراه با کمی روغن داخل ماهی تابه روی حرارت اجاق گاز تفت بدهید تا پیاز کمی نرم و طلایی گردد، سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و مقداری نمک و فلفل بریزید. سی ثانیه بعد پوره گوجه فرنگی با ریحان خرد شده اضافه کنید و پودر آویشن بریزید و اجازه بدهید سس به جوش بیاید. بعد از اینکه سس کمی جوشید و به غلظت رسید، اجاق گاز را خاموش کنید.
داخل یک ماهی تابه دیگر کمی روغن بریزید و سوسیس های دودی حلقه شده را در آن تفت بدهید. فلفل دلمه ای قرمز را به صورت نواری خرد کنید و به سوسیس اضافه کنید و وقتی کمی تفت خورد، سسی را که از قبل آماده نموده بودید، به سوسیس و فلفل دلمه ای اضافه کنید و هم بزنید. حالا پاستا پنه آبکش شده را داخل سس بریزید و خوب هم بزنید و اجازه بدهید یک دقیقه روی حرارت بماند، سپس اجاق گاز را خاموش کنید و پنیر چدار را روی پاستا بریزید. در این مرحله پاستای خوشمزه شما آماده سرو است، مراقب انگشتانتان باشید!
نکات مهم
1 ـ امروزه پاستا در اشکال و انواع گوناگون در فروشگاه های مواد غذایی وجود دارد. برای تهیه پاستا در منزل بهتر است از پاستا پنه بهره ببرید؛ زیرا به طور معمول پاستا را با نوع پنه تهیه می نمایند.
در صورتی که پاستا پنه در دسترس نداشتید، می توانید از انواع دیگر پاستا نیز بهره ببرید.
2 ـ هنگام جوشاندن پاستا پنه توجه داشتید که نباید آن را بیش از حد بجوشانید. بافت پاستا باید زیر دندان حس گردد و بیش از حد له نباشد.
3 ـ هنگام تهیه سس پاستا نباید سیر را بیش از چند ثانیه تفت بدهید. اگر سیر بیش از حد سرخ گردد، عطر و بوی خود را از دست می دهد و طعم آن در پاستا احساس نمی گردد.
4 ـ بعد از آبکش کردن پاستا هرگز پاستا را به سبک ماکارانی با آب نشویید.
5 ـ می توانید برای تهیه این پاستا به جای پنیر چدار از پنیر پارمسان بهره ببرید.
منبع: گردشبان