طرز تهیه چای کرک با شیر خشک با تمام نکات

به گزارش تور روسیه ارزان، چای کرک با شیر خشک مثل چای ماسالا یک نوشیدنی سنتی و خوش طعم است که می تواند به عنوان یک میان وعده یا نوشیدنی گرم در فصل سرد همراه با شیرینی یا کیک سرو گردد. استفاده از شیر خشک در این چای باعث ایجاد طعم خامه ای و غلظت مطلوب می گردد و بعلاوه ترکیب دارچین، هل و زعفران، عطر و رنگ بی نظیری به چای می دهد. این نوشیدنی هم ساده و سریع آماده می گردد و هم به راحتی قابل نگهداری برای دفعات بعد است. در ادامه طرز تهیه چای کرک با شیر خشک را با تمامی نکات مهم آنالیز می کنیم.

طرز تهیه چای کرک با شیر خشک با تمام نکات

مواد لازم برای تهیه چای کرک با شیر خشک

  • چای سیاه (ترجیحا کله مورچه) 2 قاشق غذاخوری
  • شیر خشک 3 قاشق غذاخوری
  • شکر 3 قاشق غذاخوری
  • چوب دارچین 1 عدد
  • هل 3 عدد
  • زعفران به اندازه لازم
  • آب جوش 4 لیوان

طرز تهیه چای کرک با شیر خشک

مرحله اول: ترکیب ادویه و چای

ابتدا چای سیاه، چوب دارچین، هل سبز، شکر و زعفران را در یک کاسه مناسب بریزید. برای اینکه تمامی طعم ها با هم ترکیب شوند، مواد را به مدت چند دقیقه خوب هم بزنید تا یک ترکیب یکدست و عطرآگین ایجاد گردد. این مرحله باعث می گردد عطر هل و دارچین در چای آزاد شده و طعم چای کرک شما طبیعی تر و خوش رنگ تر گردد.

مرحله دوم: آسیاب کردن مواد

ترکیب به دست آمده را در آسیاب بریزید و چند دقیقه ای میکس کنید تا مواد کاملا پودر و نرم شوند. این مرحله باعث می گردد که دانه های درشت چای، دارچین و هل خرد شده و نوشیدن چای آسان تر و یکنواخت تر گردد. پس از آسیاب، پودر را در یک الک کوچک بریزید و الک کنید تا ناخالصی ها و دانه های درشت جدا شوند.

مرحله سوم: افزودن شیر خشک

شیر خشک را به پودر چای اضافه کنید و با یک قاشق یا همزن دستی به خوبی مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند. ترکیب شیر خشک و چای باعث ایجاد طعم خامه ای و خوشمزه می گردد و رنگ چای را کمی روشن تر و مجذوب نماینده تر می نماید. در این مرحله می توانید اندازه شیر خشک را بنا به سلیقه خود کم یا زیاد کنید تا غلظت چای مناسب گردد.

مرحله چهارم: دم کردن چای

یک تا دو قاشق چای خوری از پودر آماده شده را در یک لیوان یا فنجان بریزید و یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید. اجازه دهید چای به مدت 2 تا 3 دقیقه دم بکشد تا رنگ و عطر واقعی خود را آزاد کند. این مرحله باعث می گردد که طعم چای کرک غلیظ و طبیعی باشد و شیر خشک به خوبی در آب حل گردد.

مرحله پنجم: سرو و تزئین

چای کرک را پس از دم کشیدن در لیوان یا فنجان بریزید و در صورت تمایل روی آن کمی زعفران یا پودر دارچین بپاشید. نوشیدن این چای به تنهایی یا همراه با شیرینی، کیک یا بیسکویت، تجربه ای دلپذیر و سنتی برای شما ایجاد می نماید. چای کرک گرم و تازه برترین طعم و عطر را دارد.

نکات تکمیلی تهیه چای کرک با شیر خشک

قبل از آغاز نکات، توجه داشته باشید که رعایت دقیق مراحل و ترکیب مناسب مواد، طعم و عطر چای کرک را بهینه می نماید.

انتخاب چای مناسب

برترین گزینه برای چای کرک، چای سیاه کله مورچه است. این چای بافتی قوی و عطری غنی دارد که با شیر خشک ترکیب می گردد و نوشیدنی کرمی و خوش رنگ ایجاد می نماید. چای های ضعیف باعث می شوند چای کرک طعم دلنشین خود را از دست بدهد.

استفاده از زعفران و ادویه ها

اندازه کمی زعفران دم نموده به پودر چای کرک، رنگ طلایی و عطر فوق العاده می دهد. هل و دارچین نیز نه تنها طعم چای را تقویت می نمایند بلکه خواص هضم و آرام بخشی دارند. می توانید در صورت تمایل، اندازه کمی زنجبیل نیز اضافه کنید.

دم کردن و نگهداری پودر

پودر چای کرک را در یک ظرف شیشه ای دردار و خشک نگهداری کنید. در محیط خشک و خنک می توانید تا یک ماه از آن بهره ببرید. قبل از دم کردن، همواره مخلوط را کمی هم بزنید تا یکنواختی حفظ گردد. طرز تهیه چای کرک فوری را نیز در خبرنگاران مطالعه کنید.

تنظیم اندازه شیرینی و خامه ای بودن

با کم و زیاد کردن شیر خشک و شکر می توانید چای کرک را مطابق ذائقه خود تنظیم کنید. برای چای خامه ای تر، کمی شیر خشک بیشتر اضافه کنید و برای شیرینی کمتر، اندازه شکر را کم کنید. این قابلیت شخصی سازی، چای کرک را برای هر ذائقه ای مناسب می نماید.

اگر به شیر خشک دسترسی ندارید، یا اصلا نمی خواهید از آن بهره ببرید، جایگزین شیر خشک در این دستور هم آب است هم شیر کم چرب یا شیر پرچرب. البته شیر عسلی هم گزینه دیگری است که می توانید از آن هم بهره ببرید. طرز تهیه چای کرک با شیر عسلی را هم در خبرنگاران می توانید مطالعه کنید.

سوالات متداول درباره طرز تهیه چای کرک با شیر خشک

پیش از تهیه چای کرک با شیر خشک، این پرسش ها به شما یاری می نمایند نتیجه ای بهتر داشته باشید.

چای کرک با شیر خشک برای چه کسانی مناسب است؟

چای کرک با شیر خشک برای افرادی که طعم چای شیرین و خامه ای دوست دارند و می خواهند نوشیدنی گرم و مقوی داشته باشند مناسب است.

مواد لازم برای تهیه پودر چای کرک کدامند؟

هل، دارچین و کمی زعفران برترین انتخاب هستند، می توانید اندازه زنجبیل یا جوز هندی کمی اضافه کنید تا عطر و طعم متنوع تری داشته باشید.

چای کرک را می توان سرد سرو کرد؟

چای کرک معمولا گرم سرو می گردد، اما پس از خنک شدن می توان آن را به عنوان نوشیدنی سرد با یخ و شیر تازه نیز مصرف کرد.

آیا می توان از شیر کم چرب به جای شیر خشک استفاده کرد؟

بله، می توانید به جای شیر خشک از شیر کم چرب یا کامل بهره ببرید، اما بافت و خامه ای بودن نوشیدنی کمی کمتر خواهد شد.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 2 دی 1404 بروزرسانی: 2 دی 1404 گردآورنده: russiaro.ir شناسه مطلب: 2764

به "طرز تهیه چای کرک با شیر خشک با تمام نکات" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چای کرک با شیر خشک با تمام نکات"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید