طرز تهیه شفته سماق اصیل کاشانی

به گزارش تور روسیه ارزان، شفته سماق غذای سنتی شهر کاشان است که با گوشت تهیه می گردد. در این غذا گوشت چرخ نموده با سایر مواد اولیه ترکیب شده و به صورت کوفته های کوچک در آب سماق پخته می شوند و طعمی فوق العاده دارد. در این ویدیو به شهر کاشان سفر کردیم تا طرز تهیه شفته سماق کاشانی را از زبان خانمی اهل همین شهر به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه شفته سماق اصیل کاشانی

مواد لازم

  • گوشت چرخ شده چربی گوسفندی: 100 گرم
  • پیاز: 3 عدد (2 عدد برای داخل گوشت و 1 عدد برای سس)
  • آرد نخودچی: 150 تا 200 گرم
  • دانه های سماق یا پودر سماق: 100 تا 150 گرم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
  • رب انار: دو سوم قاشق غذاخوری
  • زنجبیل: یک دوم قاشق چای خوری
  • زردچوبه: 1 قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان دلخواه
  • سماق: 1 قاشق چای خوری

زمان آماده سازی: 1 ساعت

مواد اولیه مناسب برای: 6 نفر

طرز تهیه شفته سماق کاشانی

  1. در ابتدا دانه های سماق را به مدت 20 الی 30 دقیقه داخل یک ظرف با یک الی 2 لیوان آب گرم بریزید و سپس عصاره آن را بگیرید.
  2. برای آماده کرن مایه شفته، گوشت را به همراه 2 عدد پیاز برگ درون خردکن ریخته و خوب آن را خرد کنید تا نرم گردد.
  3. تخم مرغ ها را به همراه 1 قاشق چای خوری زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و 1 قاشق چای خوری سماق به گوشت اضافه کنید و آن را خوب ورز دهید.
  4. سپس آرد نخودچی را آرام آرام به گوشت اضافه کنید و سعی کنید آن را به طور یکدست با گوشت مخلوط کنید و تا زمانی که مواد به دست نچسبد، آرد بریزید (میزان آرد نخودچی مصرفی همواره ثابت نیست و به میزان چربی گوشت بستگی دارد)، سپس 5 الی 6 دقیقه به مواد استراحت دهید و آن را کنار بگذارید.
  5. روغن را درون تابه بریزید تا داغ گردد، سپس شفته ها را به میزان یک نارنگی کوچک جدا نموده و با دست گرد گنید تا سطح آن صاف و یکدست گردد سپس در روغن سرخ کنید (برای اینکه شفته ها به دست نچسبد، دست را با کمی آب ولرم خیس کنید).
  6. برای تهیه سس شفته، 1 عدد پیاز میانه را نگینی خرد کنید و آن را با چند قطره روغن تفت بدهید (درب تابه را هنگام تفت پیاز، روی آن بگذارید).
  7. سپس میزانی نمک، پودر زنجبیل و 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به همراه دو سوم قاشق غذاخوری رب انار به پیاز اضافه کنید و در نهایت، عصاره سماق را نیز به پیاز اضافه کنید و موارد را هم بزنید تا یکدست گردد. پس از به جوش آمدن سس، شفته ها را درون سس قرار دهید و درب تابه را گذاشته و به مدت ده دقیقه تا یک ربع شفته ها را درون سس بپزید.

خبرنگاران مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب عایدی و مشهور شدن استعدادهای فراوری محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای خبرنگاران در استاندارد حرفه ای محتوا و تصویر دارند. افراد حاضر در پروژه تَلِنت، با ساختن ویدیو برای خبرنگاران ، به طور مستقیم از خبرنگاران کسب عایدی می نمایند.

خبرنگاران به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه ای دارند، فراهم می نماید. اگر فکر می کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به خبرنگاران مگ تَلِنت بپیوندید.

برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 3 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 3 اردیبهشت 1404 گردآورنده: russiaro.ir شناسه مطلب: 2734

به "طرز تهیه شفته سماق اصیل کاشانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شفته سماق اصیل کاشانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید