موافقت دادگاه تجدیدنظر آمریکا با اختصاص منابع اقتصادی نظامی برای ساخت دیوار مرزی
به گزارش تور روسیه ارزان، یک دادگاه تجدیدنظر فدرال به دولت ترامپ اجازه داده است تا منابع اقتصادی نظامی را برای ساخت دیوار مرزی استفاده کند.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی کنگره، دادگاه تجدیدنظر فدرال آمریکا با صدور حکمی اعلام نموده است که منطقه ال پاسو و گروه غیرانتفاعی موسوم به شبکه مرزی برای حقوق بشر در جایگاهی نیستند که با تصمیم دولت ترامپ برای اختصاص 3.6 میلیارد دلار بودجه نظامی به ساخت دیوار مرزی مخالفت نمایند. این در حالی است که پنتاگون قصد داشت از این بودجه برای اجرای 100 پروژه ساخت و ساز نظامی استفاده کند.
جدیدترین خبرها و تحلیل های ایران و دنیا را در کانال تلگرامی خبرنگاران بخوانید. (کلیک کنید)
دیوید بریونس قاضی آمریکایی در سال 2019 با این تصمیم مخالفت نموده بود. یک دادگاه تجدیدنظر دیگر نیز در ماه اکتبر با صدور حکمی اعلام نموده بود که انتقال منابع اقتصادی نظامی برای ساخت دیوار مرزی مکزیک غیرقانونی است.
منبع: خبرگزاری تسنیم