کشاورزان سیستان و بلوچستان 14 هزار تن انبه فراوری کردند

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: 14 هزار تن انبه از سطح باغات جنوب این استان برداشت و روانه بازار مصرف شد.

کشاورزان سیستان و بلوچستان 14 هزار تن انبه فراوری کردند

به گزارش از ، و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، اردشیر شهرکی مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه برداشت انبه از اردیبهشت شروع و در خرداد به انتها رسید، گفت: یک هزار و 500 هکتار از باغات میوه استان به کشت انبه اختصاص دارد که هزار هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.

وی اضافه کرد: شهرستان های سرباز، نیکشهر، قصرقند و چابهار عمده مناطق کشت انبه در سیستان و بلوچستان محسوب می شوند.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: 90 درصد انبه تولیدی در این استان به صورت سبز برای تهیه ترشی برداشت می گردد.

وی بیان نمود: انبه میوه گرمسیریست و سرشار از ویتامین های A، B و C، کربوهیدرات ها، اسید های چرب، پروتئین ها، اسید های عالی و مواد معدنی است.

ع

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "کشاورزان سیستان و بلوچستان 14 هزار تن انبه فراوری کردند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کشاورزان سیستان و بلوچستان 14 هزار تن انبه فراوری کردند"

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید